۲۸ آذر ۱۴۰۴، ۲۰:۴۴
۰
۰

وزیر کار گفت: اگر مجلس و دولت بپذیرند که مانند دهه ۶۰ کوپن داده شود، آمادگی اجرای آن را داریم.

دولت آماده توزیع کوپن به سبک دهه ۶۰ شد

به گزارش ایرنا، احمد میدری درباره مشکلات اقتصادی، اظهار کرد: مشکلات تورم و نرخ ارز را با برنامه‌های دولت می‌توان پشت سر گذاشت، سیاست دولت در تغییر قیمت بنزین به صورت تدریجی و با حفظ سهمیه‌ها و آزادسازی نرخ سوم بود و با همین سیاست‌ها اقتصاد را اصلاح خواهیم کرد، در یک سال گذشته حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار، ۲.۵ برابر سال گذشته، به مردم پرداخت شده است.

وی درباره اصلاح نظام ارزی، خاطرنشان کرد: اصلاح ارز، فرآیندی دقیق است و وزارت کار زیرساخت آن را آماده کرده و اگر مجلس و دولت بپذیرند که مانند دهه ۶۰ کوپن داده شود، آمادگی اجرای آن را داریم، تصور اینکه ارایه کوپن مختص زمان جنگ می‌باشد، اشتباه است.

میدری با مرور دستاوردهای دهه ۶۰ از جمله داشتن مدارس دولتی و بهداشت و درمان مناسب، افزود: در آن دوره مردم نسبت به قیمت ارز حساس نبودند، اما امروز که حساس شده‌اند، باید برای کالاهای اساسی آرامش ایجاد کنیم، امروز دشمن با کمک رسانه‌ها یاس و ناامیدی را ترویج می‌کند اما ما باید مسایل را شناسایی کرده و درصدد حل و فصل آن برآییم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها